RPA Snickeri Inredning Bygg AB

Finsnickeri i Malmö

Vi på RPA snickeri Inredning Bygg AB är specialiserade på finsnickeri inom Malmö med omnejd. Finsnickeri är ett hantverk som handlar om att skapa unika och vackra föremål av trä, med vår expertis hjälper vi våra kunder utifrån deras önskemål och visioner. Våra möbelsnickare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att skapa välfungerande platsbyggda lösningar.

I hemmet kan det exempelvis handla om speciella garderobslösningar eller heltäckande vägg med tv-bänk och inbyggda hyllor. Har du snedtak eller något annat begränsat utrymme där standardlösningar inte får plats? Inga problem, vi ser till att anpassa våra lösningar utifrån dina förutsättningar.

Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet och vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och professionell service till våra kunder. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på finsnickeri.

Finsnickeri i Malmö

Öka värdet på din fastighet med finsnickeri

Fina detaljer såsom specialgjorda handräcken, platsbyggd förvaring eller andra snickeridetaljer är ett utmärkt sätt att göra ett hem både mer personligt och funktionellt. Det är också ett bra sätt att inkorporera smarta bygglösningar och därmed nyttja bostadens yta till fullo. En bostad som är väl genomtänkt blir i sin tur också mer attraktiv för potentiella köpare om du beslutar dig för att sälja bostaden.

Finsnickeri i högkvalitativa material kan även ses som en långsiktig investering eftersom att dom har väldigt god hållbarhet över tid.

Tjänster inom finsnickeri

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom finsnickeri, så som möbeldesign och anpassade lösningar för hemmet eller trädgården. Vi skapar trappor, räcken och staket, trädäck, specialsnickerier med mera. Våra erfarna snickare arbetar med gediget trä av högsta kvalitet och erbjuden även målning av det färdiga snickeriet om det önskas. Vi hjälper dig hela vägen från skiss till färdig produkt, inklusive leverans och montering. Vi ser till att lyssna till dina behov och vägleder dig till den bästa lösningen.

Om du är intresserad av våra tjänster inom finsnickeri i Malmö, tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina trädrömmar!

Möbelsnickare i Malmö